ПРОГРАМА ПІДГОТОВКИ
Освітня програма: Хімія харчових продуктів
Програма вступного випробування з іноземної мови: англійська, німецька, французька для осіб, які не складають ЄВІ з іноземної мови
Програма фахового вступного випробування
Денна форма навчання.
Освітньо-професійна програма.
Термін навчання – 1 рік 4 місяці
Ліцензійний обсяг − 80
Кількість бюджетних місць
Вартість навчання(контракт)
Кафедра Хімії і охорони праці
Факультет інтегрованих технологій і обладнання
Декан факультету − Гринь Олександр Григорович ,телефон (0626) 41-81-06
телефон деканату (0626) 41-81-06 /корпус 2/ауд. 2416
Умови вступу:
1. ЄВІ з Іноземної мови (к = 0,4)
2. Фахове випробування (к = 0,6)
3. Середній бал диплому
Перелік документів та правила подання
Ким я буду працювати:
на підприємствах, в установах та організаціях хімічної, харчової, фармацевтичної, нафтогазової та агропромислової галузей, у криміналістичних лабораторіях, у лабораторіях метрології та стандартизації, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Департаменту податкових та митних експертиз Державної фіскальної служби на посадах:
• лаборант-хімік;
• лаборант наукового підрозділу;
• лаборант хімічного аналізу;
• помічник майстра хімічного виробництва;
• молодший науковий співробітник (хімія);
• науковий співробітник (хімія);
• науковий співробітник-консультант (хімія);
• хімік;
• хімік-аналітик;
• інженер-хімік;
• асистент, викладач університету та закладу вищої освіти;
• керівники виробничих підрозділів у промисловості.