ENG
  • Ученість — солодкий плід гіркого коріння.

  • Доклади серця свого до навчання і вуха свої до розумних слів

  • Вчись не для того, щоб знати більше, а для того, щоб знати краще.

  • Важлива не кількість знань, а якість їх.

  • Є тільки одне благо - знання й тільки одне зло - неуцтво.

  • Єдиний шлях, що веде до знання, - це діяльність.

  • Бич людини - це уявлюване знання.

  • Знання - сила.

  • Знання - знаряддя, а не ціль.

  • Запам'ятовувати вміє той, хто вміє бути уважним.

Донбаська державна
машинобудівна академія

Абітурієнту

Вступники, які відмовляться від бюджету, не зможуть отримати грант
1.jpg

Вступники на бакалаврат, які будуть рекомендовані на бюджет, але не виконають вимоги до зарахува...

Понеділок, 07 липня 2025
Вітаємо ювілярів!
uvil.jpg

Ректорат, профком і медіагрупа «Академія» щиро вітають ювілярів червня 2025 року:

Четвер, 03 липня 2025
Гарного відпочинку і літніх канікул!
1.jpg

За лічені дні студенти підуть на канікули, а викладачі і співробітники у заслужені відпустки. Пі...

Четвер, 03 липня 2025
Реєстрація електронних кабінетів вступників у магістратуру
2.jpg

1 липня розпочалася реєстрація електронних кабінетів, необхідних для подання заяв про вступ у ма...

Середа, 02 липня 2025
Розпочалася реєстрація е-кабінетів вступників на програми бакалавра
1.jpg

1 липня розпочалася робота сервісу створення електронних кабінетів для вступників до закладів ви...

Вівторок, 01 липня 2025

ПРОГРАМА ПІДГОТОВКИ

Освітня програма: Хімія харчових продуктів

Програми вступних випробувань

Денна форма навчання.

Термін навчання − 3 роки 10 місяців

Ліцензійний обсяг − 80

Кількість бюджетних місць

Вартість навчання (контракт)

Кафедра Хімії і охорони праці

Факультет інтегрованих технологій і обладнання

Декан факультету − Гринь Олександр Григорович ,телефон (0626) 41-81-06

Телефон деканату (0626) 41-81-06 /корпус 2/ауд. 2416

Ким я буду працювати:

• на підприємствах, в установах та організаціях хімічної, харчової, фармацевтичної, нафтогазової та агропромислової галузей;
• у криміналістичних лабораторіях;
• у лабораторіях метрології та стандартизації;
• у Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів;
• у Департаменті податкових та митних експертиз Державної фіскальної служби на посадах: лаборант, технік-лаборант, асистент хіміка, лаборант наукового підрозділу, лаборант хімічного аналізу, помічник майстра хімічного виробництва, інші фахівці в галузі харчової та переробної промисловості.